Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin damlamasını görmek

Rüyada evin damlamasını görmek

Rüyada evin damlamasını görmek uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin damlamasını gördüyseniz:

  • Özel bir ilişkiniz iş hayatınızdaki ilerlemenizi engelliyor olabilir.

Rüyada evin damlamasını görmek para sıkıntısı çekmeyeceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, bereketli günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavandan damlayan su görmek takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, kişinin daha çok kazanacağına, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada kan damlaması görmek kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada su damlası görmek bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, yönlendireceğine işarettir.

Rüyada kulağa damla damlatmak huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, maddi anlamda güçleneceğine yorulur.

Rüyada bir damla su görmek birikimlerine büyük zarar  geleceğine, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine inanılır.

Rüyada bir kaç damla kan görmek ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada damla sakızı görmek dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, kudret ve destek olacağına, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments