Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulağa damla damlatmak

Rüyada kulağa damla damlatmak

Rüyada kulağa damla damlatmak mallarının ve parasının çoğalacağına, bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, çalışmaları kötüleyeceğine, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına yorulur.

Rüyada kulağa damla damlatmak gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdık ya da partner sorunlara neden olabilir.

Rüyada kulağa damla damlatmak işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, karşılığını bulacağına yorulur.

Rüyada damlayan tavan görmek kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir damla su görmek kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, bunları en doğru şekilde kullanacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine işaret eder.

Rüyada çatı damlaması görmek işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına delalet etmektedir.

Rüyada kan damlaları görmek ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada damla çikolata görmek çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına, her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir damla gözyaşı dökmek düşmanlarının güçleneceğine, geçim derdinin biteceğine, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada damlayan musluk görmek en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, yardımcı olmayacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments