Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kaç damla kan görmek

Rüyada bir kaç damla kan görmek

Rüyada bir kaç damla kan görmek gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, kazancını bu kişiden elde edeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına delalettir.

Rüyada bir kaç damla kan gördüyseniz:

  • İpuçlarını takip ederek kördüğüm haline gelmiş olayları biraz olsun çözebilirsiniz.

Rüyada bir kaç damla kan görmek hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine, işlerinde başarı elde edeceğine, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kan damlaması görmek mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına alamet eder.

Rüyada damlayan kan görmek dilediği gibi yaşayacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada damla damla kan görmek rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kan damlaları görmek istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kan damlası görmek varlıklı kimse olacağına, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine yorulmaktadır.

Rüyada iki damla kan görmek içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, büyük işlere imza atacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine işaret eder.

Rüyada bir damla kan görmek onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments