Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir damla su görmek

Rüyada bir damla su görmek

Rüyada bir damla su görmek büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, dertlerinin sonunun geleceğine, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir damla su gördüyseniz:

  • Hedefe ulaşmak için birleşme arzunuz da ön plana çıkıyor.

Rüyada tavandan damlayan su görmek elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, ticarette yol katedeceğine, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına yorulur.

Rüyada su damlaması görmek musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına yorulur.

Rüyada su damlası görmek hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine delalet eder.

Rüyada damlayan su görmek aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya yorulmaktadır.

Rüyada tavandan su damlamasını görmek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada su damlatmak çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına, aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine işaret eder.

Rüyada su damlaları görmek sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir damla su görmek borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments