Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kan damlaması görmek

Rüyada kan damlaması görmek

Rüyada kan damlaması görmek elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada kan damlaması gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmanın alternatif yolları da var.

Rüyada kan damlası görmek tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine yorulur.

Rüyada kan damlaları görmek duygularının ön plana çıkacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada kan damlaması görmek zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine yorulur.

Rüyada bir kaç damla kan görmek içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada damlayan kan görmek malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada damla damla kan görmek kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, manevi anlamda çok yol katedileceğine, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada iki damla kan görmek doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına rivayet eder.

Rüyada bir damla kan görmek anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments