Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada damla sakızı görmek

Rüyada damla sakızı görmek

Rüyada damla sakızı görmek elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, yeni maddi kapıların size açılacağın, büyük zorluklar geçireceğine, insanları sakinleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada damla sakızı gördüyseniz:

  • İlerlemenizi durdurmak zor olacak gibi görünüyor.

Rüyada damla sakızı çiğnemek ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına delalettir.

Rüyada damla sakızı görmek geçim derdinin baş göstermeyeceğine, planların istediği gibi gitmeyeceğine, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada iki damla kan görmek haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, başkalarının malına göz dikeceğine, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına alamet eder.

Rüyada damlayan kan görmek başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavandan su damlamasını görmek maddi çıkmazların biteceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, şansını kendi eliyle engelleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada su damlası görmek vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına yorulmaktadır.

Rüyada su damlatmak huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine delalet etmektedir.

Rüyada damlayan musluk görmek yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine, hayata küseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments