Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavandan damlayan su görmek

Rüyada tavandan damlayan su görmek

Rüyada tavandan damlayan su görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına, işinden ve parasından olacağına, onlar tarafından çok sevileceğine, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, hayırlı işlere girişileceğine tabir olunur.

Rüyada tavandan damlayan su gördüyseniz:

  • Olumlu seçenekleri değerlendirmelisiniz.

Rüyada tavandan damlayan su görmek bunu şeref sayacağına, bir toplulukla beraber hareket edileceğine, kendisine kar ve mutluluk getireceğine alamet eder.

Rüyada tavandan su damlamasını görmek neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine rivayet eder.

Rüyada damlayan tavan görmek işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına yorulur.

Rüyada bir damla su görmek hataların düzeltileceğine, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada su damlaları görmek mekân değiştireceğine, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına inanılır.

Rüyada su damlatmak uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine işaret eder.

Rüyada su damlası görmek maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına yorulur.

Rüyada su damlaması görmek evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına, rüya sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments