Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su damlası görmek

Rüyada su damlası görmek

Rüyada su damlası görmek büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, asla gururundan ödün vermeyeceğine, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, kötü günler için daima kenarda para tutacağına yorulur.

Rüyada su damlası gördüyseniz:

  • Plan veya projelerinizi tümüyle hazır olmadan kimseyle paylaşmamanızda fayda var.

Rüyada tavandan damlayan su görmek kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, kazancın günden güne daha da artacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine delalet eder.

Rüyada damlayan su görmek sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada su damlaması görmek evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada su damlaları görmek zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, hastalıkların haneden uzak olacağına işaret etmektedir.

Rüyada su damlası görmek uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, depresyona gireceğine, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada bir damla su görmek alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine, hayat kalitesinin de yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada su damlatmak arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, onu isyan noktasına getireceğine, başarının garantileneceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavandan su damlamasını görmek rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, doğruluğu bulacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments