Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin çatısının yapıldığını görmek

Rüyada evin çatısının yapıldığını görmek

Rüyada evin çatısının yapıldığını görmek borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine, rakiplerin alt edileceğine, hayallerindeki insanla karşılaşacağına, doğru haber almaya, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına yorulur.

Rüyada evin çatısının yapıldığını gördüyseniz:

  • Dostlarınızla, sevdiğiniz kimselerle her zamankinden daha fazla birlikte olacak, onlarla güzel vakitler geçireceksiniz.

Rüyada evin çatısının yapıldığını görmek korkulan bir durumla karşılaşılacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada çatı yapıldığını görmek çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına rivayet eder.

Rüyada kendini evin çatısında görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, mutsuz olacağına, mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına rivayet eder.

Rüyada evin çatısından düşmek yeni bir sosyal çevreye gireceğine, fenalıkta bulunmaya, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada evin çatısı görmek maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, sorunların tarihe karışacağına rivayet eder.

Rüyada evinin çatısının uçtuğunu görmek hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada evinin çatısını görmek kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada evin çatısında yangın görmek kazancının çok düşeceğine, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments