Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin çatısından düşmek

Rüyada evin çatısından düşmek

Rüyada evin çatısından düşmek kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, gözyaşının kuruyacağına, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, sosyal konumunun değişeceğine, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Rüyada evin çatısından düşmek gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler vermeniz gerekmiyor.

Rüyada evin çatısından düşmek büyük kazançlar sağlayacağına, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada çatıdan düşmekten korkmak eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çatıya düşmek yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına yorulmaktadır.

Rüyada çatıdan düşmekten son anda kurtulmak işine ve ailesine dört elle sarılacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek bir çatıdan düşmek uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, elinin bollaşacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine delalet eder.

Rüyada çatıdan düşmek cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, işlerin çığırından çıkacağına, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına yorulur.

Rüyada çatıdan aşağıya düşmek iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada evin çatısında yılan görmek şansın ve kısmetin de açık olacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, özlediği yerlere yolculuk edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments