Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini evin çatısında görmek

Rüyada kendini evin çatısında görmek

Rüyada kendini evin çatısında görmek sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine delalet eder.

Rüyada kendini evin çatısında gördüyseniz:

  • Bazı başarıların keyfine vermek isteyeceksiniz.

Rüyada evin çatısını yenilemek çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin çatısının yıkıldığını görmek sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine delalet eder.

Rüyada evin çatısından atlamak buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine işarettir.

Rüyada evin çatısını yanıyor görmek iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine inanılır.

Rüyada evin çatısının aktığını görmek kucaklaşacağına, rızkını kazanırken zorlanmayacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına delalettir.

Rüyada evin çatısını yanarken görmek gayrimenkul sahibi olunacağına, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada evin çatısı çökmek ağzının tadının bozulacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini evin çatısında görmek onlar için çabalayacağına, sorunların aşılacağına, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments