Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin çatısı görmek

Rüyada evin çatısı görmek

Rüyada evin çatısı görmek eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, işlerinin kötüye gideceğine, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına, başarılarının düşeceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına delalettir.

Rüyada evin çatısı gördüyseniz:

  • Aranızda fazla yakınlık olmayan bir kişiyle yapacağınız görüşme şansınızı iyiye doğru döndürecek.

Rüyada bir evin çatısının çöktüğünü görmek iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, can sıkıntısının sona ereceğine işarettir.

Rüyada evin çatısında yangın görmek kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, iç dünyasının zenginleşeceğine, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada evin çatısı yıkılmış görmek büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına, hem de iş hayatına yansıyacağına, kinin ve nefretin son bulacağına delalet eder.

Rüyada evin çatısını yaptırmak iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, onunla mutlu bir hayat kuracağına, maddi sıkıntılardan kurtulmaya tabir olunur.

Rüyada evin çatısı yandığını görmek işinde çok ilerleyeceğine, ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada evinin çatısının yıkıldığını görmek hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, şansın ve bahtın da açılacağına, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada evin çatısının yıkılmasını görmek hile ile mal elde edeceğine, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine delalet eder.

Rüyada evin çatısında olduğunu görmek yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments