Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatı yapıldığını görmek

Rüyada çatı yapıldığını görmek

Rüyada çatı yapıldığını görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına, müreffeh bir yaşama sahip olacağına, insanların yolunu aydınlatacağına, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, işlerinin rast gideceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına alamet eder.

Rüyada çatı yapıldığını gördüyseniz:

  • Bazı şeylere veda etmeniz, daha fazla görev yüklenmeniz veya farklı alternatifler bulmak için fikir almanız gerekebilir.

Rüyada çatı yapıldığını görmek arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına yorulur.

Rüyada evin çatısının yapıldığını görmek kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına tabir olunur.

Rüyada evinin çatısının yıkıldığını görmek iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin çatısında oturmak yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına inanılır.

Rüyada evin çatısını yandığını görmek yenilgiye uğramış hissedeceğine, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kiremitli çatı görmek para yatıracağına ve zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çatıda bebek görmek aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, ekmeksiz kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin çatısını onarmak çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments