Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinin çatısını görmek

Rüyada evinin çatısını görmek

Rüyada evinin çatısını görmek parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına, bunun için Allah’a şükredeceğine, kişinin başarılarının artacağına, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada evinin çatısını gördüyseniz:

  • Söz, nişan, yeni bir aşk olayı ya da evlilik gibi bir mutluluk yaşamanız olasıdır.

Rüyada evin çatısında yatmak çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, inanca ve cesarete sahip olacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada evin çatısı yıkılmak zor zamanlar geçireceğine, zor zamanlar yaşanacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin çatısını yanıyor görmek kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin çatısı yandığını görmek küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına işarettir.

Rüyada evin çatısında dolaşmak ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine rivayet eder.

Rüyada evin çatısında olduğunu görmek haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, yetki ve imza sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada evin çatısını yenilemek maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına delalettir.

Rüyada evin çatısında leylek görmek kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, sevilen ve sayılan biri olunacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments