Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin çatısı yıkılmak

Rüyada evin çatısı yıkılmak

Rüyada evin çatısı yıkılmak rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, yeni bir hayat kurulacağına, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin çatısı yıkılmak gördüyseniz:

  • Seyahatler, ziyaretler veya yaratıcılık gerektiren işlere zaman ayırmalısınız.

Rüyada evin çatısının yıkıldığını görmek dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine alamet eder.

Rüyada evin çatısı yıkılmış görmek maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına delalet eder.

Rüyada evin çatısının yıkılmasını görmek sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine alamet eder.

Rüyada evin çatısı yıkılmak sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına delalet eder.

Rüyada evinin çatısının yıkılmasını görmek işinde çok ilerleyeceğine, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir evin çatısının yıkıldığını görmek eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, kazançlı işler yapılacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada evinin çatısının yıkıldığını görmek sahip olduğu zenginliğin de artacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yıkılan çatı görmek tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, yanlış işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments