Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin çatısını yanarken görmek

Rüyada evin çatısını yanarken görmek

Rüyada evin çatısını yanarken görmek hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada evin çatısını yanarken gördüyseniz:

  • Her ne kadar eldeki veriler tersini gösterse de, sizin olumlu olmanız olayların gidişatını da değiştirebilir.

Rüyada evin çatısını yanarken görmek asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine, ancak daha sonra ortaya çıkacak ve rüyayı gören kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına tabir olunur.

Rüyada yanan çatı görmek iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, planların tutmayacağına yorulur.

Rüyada evin çatısı çökmek kara kara düşünür olacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evinin çatısının aktığını görmek sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmet alacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına rivayet eder.

Rüyada evin çatısını yenilemek kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına inanılır.

Rüyada evinin çatısının uçtuğunu görmek gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, çok zor bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Rüyada evin çatısında oturmak epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine inanılır.

Rüyada evin çatısında dolaşmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, arzuların yerine geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments