Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin çatısını yenilemek

Rüyada evin çatısını yenilemek

Rüyada evin çatısını yenilemek bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, maddi sıkışıklık içinde kalacağına, bol para kazanacağına, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, moralinin ve sağlığının da bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin çatısını yenilemek gördüyseniz:

  • Bir iş birliği, ilişki veya ortaklığınızın olumlu getirileri olabilir.

Rüyada evin çatısını yenilemek aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada evin eşyalarını yenilemek tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin içini yenilemek yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, kazanç elde edeceğine, rüya sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evini yenilemek mal veya dünyalığına gelecek zarara, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evinin eşyalarını yenilemek hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin kapılarını yenilemek çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, kazancının da azalacağına işarettir.

Rüyada dükkan yenilemek alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına işarettir.

Rüyada dişlerini yenilemek günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments