Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanan çatı görmek

Rüyada yanan çatı görmek

Rüyada yanan çatı görmek rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, güç kaybedeceğine, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine inanılır.

Rüyada yanan çatı gördüyseniz:

  • Hiçbirşeyi şansa bırakmayın.

Rüyada evin çatısını yanarken görmek içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, el üstünde tutulur hale geleceğine inanılır.

Rüyada yanan çatı görmek büyük paralar kazanacağına, kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada çatı sacı görmek bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına delalet eder.

Rüyada çatı çöktüğünü görmek emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına delalettir.

Rüyada çatı düştüğünü görmek kendisi için isabetli kararlar alacağına, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına inanılır.

Rüyada çatıda koşmak ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada evde çatışma görmek sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada evin çatısını yanıyor görmek uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine, uzun bir hayat yaşayacağına, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments