Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin çatısında oturmak

Rüyada evin çatısında oturmak

Rüyada evin çatısında oturmak ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, borçların bir türlü ödenemeyeceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine, rızkının artacağına, adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin çatısında oturmak gördüyseniz:

  • Detaylı şekilde düşündükten sonra, uzlaşmak için gerekli şeyleri yapmanız gerektiğinin farkına varabilirsiniz.

Rüyada evin çatısında oturmak hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, aile içinde husumet gelişeceğine, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına alamet eder.

Rüyada çatı üstünde oturmak galibiyetlerinin de çoğalacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine yorulur.

Rüyada çatıda oturduğunu görmek bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, gidilecek yönün belirleneceğine inanılır.

Rüyada çatı katında oturmak eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine işaret eder.

Rüyada çatıda oturmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada çatının üzerinde oturmak sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada çatıya oturmak rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin çatısında leylek görmek Kuran hafızı olmaya yorumlanan rüya, kişinin ehli sünnete dikkat ettiğine ve hayatını İslami kurallara uygun yaşadığına, ailesine verdiği değeri her zaman gösterdiği gibi, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments