Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin çatısında dolaşmak

Rüyada evin çatısında dolaşmak

Rüyada evin çatısında dolaşmak kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, fikirlerinin can bulacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin çatısında dolaşmak gördüyseniz:

  • Eskisi kadar faydalı veya verimli olmayan ilişkileri, işleri ya da planları bir kenara bırakıp, yeni bağlantılar, birliktelikler, iş birlikleri veya yapılanmalar içerisine girmek isteyebilirsiniz.

Rüyada evin çatısında dolaşmak stresini atacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına inanılır.

Rüyada çatıda dolaşmak tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, önemli sorumluluklar alacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin odalarını dolaşmak nazara geleceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada evin çatısını yıkmak moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, rüyayı gören kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada evinin çatısının aktığını görmek kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada evin çatısını sökmek hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada evin çatısını yaptırmak verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada evin çatısının çöktüğünü görmek sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments