Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatıda oturduğunu görmek

Rüyada çatıda oturduğunu görmek

Rüyada çatıda oturduğunu görmek bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada çatıda oturduğunu gördüyseniz:

  • Belli bir plan ya da projenizde ufak tefek ayarlamalar yapıyor olabilirsiniz.

Rüyada çatıda oturmak rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada çatının üzerinde oturmak yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine işaret eder.

Rüyada çatıya oturmak yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına alamet eder.

Rüyada çatıda oturduğunu görmek zarar gören insanlara yardım edeceğine, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına alamet eder.

Rüyada evin çatısında oturmak arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına inanılır.

Rüyada çatı katında oturmak şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine tabir olunur.

Rüyada çatı üstünde oturmak iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada yarım çatı görmek mal varlığında kayıplar yaşayacağına, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments