Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatı katında oturmak

Rüyada çatı katında oturmak

Rüyada çatı katında oturmak çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına delalet eder.

Rüyada çatı katında oturmak gördüyseniz:

  • İnsanlara yardım etmenin türlü yolları var, illa para harcamanız gerekmiyor.

Rüyada çatı katında oturmak düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına tabir olunur.

Rüyada çatı katına çıkmak sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çatı katı ev görmek borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına alamet eder.

Rüyada çatı katı temizlemek kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada apartmanın en üst katında oturmak her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, önemli atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada binanın üst katında olmak bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına inanılır.

Rüyada katı yoğurt görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına alamet eder.

Rüyada katıl görmek sevgi göreceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments