Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatıya oturmak

Rüyada çatıya oturmak

Rüyada çatıya oturmak yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, ancak yılmayacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çatıya oturmak gördüyseniz:

  • Veya başkalarının anlamsız gelen veya belirsizlik içeren tekliflerini önemsemeyebilirsiniz.

Rüyada çatıda oturduğunu görmek yaptığı çalışmaların heba olacağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına işaret eder.

Rüyada evin çatısında oturmak rızık elde edeceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, rahat bir nefes alacağına işarettir.

Rüyada çatıda oturmak asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, geçecek güzel bir ömre delalet etmektedir.

Rüyada çatının üzerinde oturmak dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, büyük ve başarılı adımlar atacağına yorulur.

Rüyada çatıya oturmak hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada çatı katında oturmak eline güzel fırsatların geçeceğine, borcunun da hafifleyeceğine, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada çatı üstünde oturmak aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına rivayet eder.

Rüyada dam çatı görmek iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine, ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments