Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatıda oturmak

Rüyada çatıda oturmak

Rüyada çatıda oturmak ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, bol kazanç elde edileceğine, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çatıda oturmak gördüyseniz:

  • Yanlış kararlar alabilirsiniz.

Rüyada çatı üstünde oturmak kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, stresinin çoğalacağına, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına yorulur.

Rüyada çatıda oturmak aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada çatı katında oturmak böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına işaret eder.

Rüyada evin çatısında oturmak rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çatının üzerinde oturmak yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına delalet etmektedir.

Rüyada çatıda oturduğunu görmek dayanışma içinde kalacağına, işlerinin ters gideceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çatıya oturmak düşmanından uzak olacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, kimseye borçlanmayacağına inanılır.

Rüyada evin çatısını görmek ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments