Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatının üzerinde oturmak

Rüyada çatının üzerinde oturmak

Rüyada çatının üzerinde oturmak hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, kazançlı çıkacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine alamet eder.

Rüyada çatının üzerinde oturmak gördüyseniz:

  • İnsanlar tahammülsüz olabilir.

Rüyada çatı katında oturmak makam sahibi olacağına, yükseleceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada çatıya oturmak kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada çatıda oturduğunu görmek güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına rivayet eder.

Rüyada çatıda oturmak yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, çok büyük paralar kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada evin çatısında oturmak çok mutlu bir hayata sahip olacağına, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, suçlamalardan aklanılacağına alamet eder.

Rüyada çatı üstünde oturmak psikolojik olarak düzeleceğine, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına işarettir.

Rüyada çatının üzerinde oturmak karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına rivayet eder.

Rüyada evin çatısını yenilemek iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments