Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin çatısında leylek görmek

Rüyada evin çatısında leylek görmek

Rüyada evin çatısında leylek görmek verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, hayatının bir düzene kavuşacağına, böylece yüzünün güleceğine, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, malından ve parasından kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin çatısında leylek gördüyseniz:

  • Maddi açıdan, olumlu sonuçlanacak bir yatırıma girişebilirsiniz.

Rüyada evin çatısında leylek görmek onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, onları okula göndereceğine, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada çatıda leylek görmek sorunlarının çözümünde destek olacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine işaret eder.

Rüyada evin içinde leylek görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, bazı büyük çalışmalar yapacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok büyük leylek görmek deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, keder yaşayacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz leylek görmek yılmayacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş leylek görmek moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, malının üstüne mal ekleyeceğine, hastalıklara şifa bulunacağına işarettir.

Rüyada yuvada leylek görmek kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, bol kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada leyleğe binmek ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments