Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatı üstünde oturmak

Rüyada çatı üstünde oturmak

Rüyada çatı üstünde oturmak dolayısıyla da imkanlarının artacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına, böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, emeklerinin heba olacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çatı üstünde oturmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişi tarafından yanlış anlaşılabilir hoş olmayan durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada çatı üstünde oturmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine delalet eder.

Rüyada çatı katında oturmak günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına işarettir.

Rüyada çatıda oturmak ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına, hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına delalet etmektedir.

Rüyada çatının üzerinde oturmak hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine inanılır.

Rüyada çatıya oturmak isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, bereketi ve zenginliği bulacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin çatısında oturmak sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine delalet eder.

Rüyada çatıda oturduğunu görmek günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına delalet eder.

Rüyada çatının üstünde kar görmek maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine, başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments