Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin çatısı yandığını görmek

Rüyada evin çatısı yandığını görmek

Rüyada evin çatısı yandığını görmek fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada evin çatısı yandığını gördüyseniz:

  • Belli bir konuya veya maceraya gereğinden fazla enerji harcamış olabilirsiniz.

Rüyada evin çatısı yandığını görmek yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir evin çatısının yandığını görmek hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin çatısını yandığını görmek çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, düşünceli ve dalgın olacağına işarettir.

Rüyada çatısının yandığını görmek çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, elindekileri kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada ev çatısının yandığını görmek başarıya giden yollarını açacağına, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına delalet eder.

Rüyada çatı yandığını görmek sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına inanılır.

Rüyada evin çatısında oturmak olumsuz olaylar yaşayacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına tabir olunur.

Rüyada evin çatısının olmadığını görmek sorunlu bütün olayların düzeleceğine, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments