Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatı yandığını görmek

Rüyada çatı yandığını görmek

Rüyada çatı yandığını görmek çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, zor günlerin sona ereceğine, sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine delalettir.

Rüyada çatı yandığını gördüyseniz:

  • İlerlemek istediğiniz konuları veya yapmak istediklerinizi netleştirmeniz durumunda maddi anlamda olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada evin çatısını yandığını görmek çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, hasret çekileceğine yorulur.

Rüyada çatısının yandığını görmek kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, terslik yaşayacağına, hayırlı bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada ev çatısının yandığını görmek tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin çatısı yandığını görmek evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada çatı yandığını görmek ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, patron koltuğunda oturacağına, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir evin çatısının yandığını görmek hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada beton çatı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, malına mal, parasına da para ekleyeceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çatıda adam görmek emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, büyük miktarlarda para kazanılacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments