Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir evin çatısının yandığını görmek

Rüyada bir evin çatısının yandığını görmek

Rüyada bir evin çatısının yandığını görmek yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, daha sık bir araya geleceğine, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına delalettir.

Rüyada bir evin çatısının yandığını gördüyseniz:

  • Hadsiz cümleler kuran veya ölçüsüz istekleri olan kişilere politik davranmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada evin çatısını yandığını görmek şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir evin çatısının yandığını görmek karısı şile arasının çok iyi olacağına, çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada evin çatısı yandığını görmek rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine inanılır.

Rüyada çatı yandığını görmek belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine alamet eder.

Rüyada çatısının yandığını görmek daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada ev çatısının yandığını görmek eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına işarettir.

Rüyada evin çatısında leylek görmek rızkının ve kazancının bollaşacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına delalettir.

Rüyada evin çatısının yapıldığını görmek kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments