Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin çatısının olmadığını görmek

Rüyada evin çatısının olmadığını görmek

Rüyada evin çatısının olmadığını görmek başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin çatısının olmadığını gördüyseniz:

  • Egoist kişilerin taleplerine boyun eğmemelisiniz.

Rüyada evin çatısının olmadığını görmek başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına işaret eder.

Rüyada evinin kapısının olmadığını görmek çok büyük mutluluklar tadacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin duvarının olmadığını görmek hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, rüya sahibinin fakirleşeceğine, adını herkese duyuracağına yorulur.

Rüyada evinin yerinde olmadığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin yerinde olmadığını görmek zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine işaret eder.

Rüyada evin penceresinin olmadığını görmek verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, iyi ruh halinin bozulacağına, güzel ve önemli işler yapacağına inanılır.

Rüyada evin çatısını yanarken görmek çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada evin çatısında olduğunu görmek hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments