Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin çatısını yandığını görmek

Rüyada evin çatısını yandığını görmek

Rüyada evin çatısını yandığını görmek yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, sırtının yere gelmeyeceğine, gönül kapılarını açacağına, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin çatısını yandığını gördüyseniz:

  • Bazı sırlar açığa çıkabilir veya elinize haberler geçebilir.

Rüyada evin çatısını yandığını görmek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine rivayet eder.

Rüyada bir evin çatısının yandığını görmek yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada evin çatısı yandığını görmek sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada çatısının yandığını görmek maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ev çatısının yandığını görmek işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, verilen  sözlerin tutulacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada çatı yandığını görmek umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin çatısını yanıyor görmek çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına yorulur.

Rüyada evin çatısında yatmak elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments