Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatısının yandığını görmek

Rüyada çatısının yandığını görmek

Rüyada çatısının yandığını görmek sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kişinin adeta gençleşeceğine, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çatısının yandığını gördüyseniz:

  • Gözünüzün kulağınızın açık olmasında fayda var.

Rüyada evin çatısını yandığını görmek adını herkese duyuracağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çatısının yandığını görmek yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kendisini ona adayacağına, sorunların ve sıkıntıların artacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin çatısı yandığını görmek ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir evin çatısının yandığını görmek Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ev çatısının yandığını görmek onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, sağlık sorunları ile uğraşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada çatı yandığını görmek özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına işarettir.

Rüyada çatıdan aşağıya inmek iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, makamının ve ününün artacağına alamet eder.

Rüyada çatıda asılı kalmak işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments