Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev çatısının yandığını görmek

Rüyada ev çatısının yandığını görmek

Rüyada ev çatısının yandığını görmek üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, her şeyin yolunda gideceğine, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına delalettir.

Rüyada ev çatısının yandığını gördüyseniz:

  • Fikir farklılıkları iş hayatınızda tartışmaları körüklüyor.

Rüyada ev çatısının yandığını görmek sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye yorulmaktadır.

Rüyada bir evin çatısının yandığını görmek dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, ömrü boyunca mutlu olacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çatısının yandığını görmek hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, aldığı borçların katbekat artacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine tabir olunur.

Rüyada evin çatısı yandığını görmek sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına işaret eder.

Rüyada çatı yandığını görmek problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına inanılır.

Rüyada evin çatısını yandığını görmek işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine, gülen yüzünün de solacağına alamet etmektedir.

Rüyada çatısı delik ev görmek mal mülk sahibi olacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine işarettir.

Rüyada ev çatısını görmek zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments