Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin bodrumunu görmek

Rüyada evin bodrumunu görmek

Rüyada evin bodrumunu görmek hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, endişelerinin son bulacağına, hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalet eder.

Rüyada evin bodrumunu gördüyseniz:

  • Kendinize zaman ayırmalısınız.

Rüyada evin bodrumunu görmek daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bodrum kata taşınmak iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve rüya sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, kendisiyle de gururlanacağına delalettir.

Rüyada bodrum katı görmek hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan rüya sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına, huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına rivayet eder.

Rüyada bodrum kata inmek yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, büyük tartışmaların sonlanacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada bodruma inmek evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bodrumda fare görmek bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada bodruma gitmek kişinin kendi başının çaresine bakacağına, mutlu olacağı mesajlar geleceğine, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bodrum görmek çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments