Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bodruma gitmek

Rüyada bodruma gitmek

Rüyada bodruma gitmek ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına, miras konularında sıkıntılar çıkacağına, hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına tabir olunur.

Rüyada bodruma gitmek gördüyseniz:

  • Elinize beklenmedik paralar geçebilir ya da alacaklarınızı tahsil edebilirsiniz.Parasal açıdan kendinize yeni imkanlar yaratabileceğiniz fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Rüyada bodruma gitmek insanlığıyla herkese örnek olacağına, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada bodrum kata taşınmak yaşamına bakacağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, huzurlu günlerin uzaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada bodrum ev görmek keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bodruma inmek güvensizliğini yeneceğine, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Rüyada bodrum kata inmek sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına tabir olunur.

Rüyada bodrum katta oturmak ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bodrum katı görmek hayırlı haberler alınacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına alamet eder.

Rüyada evin bodrumunu görmek dara düşeceğine, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments