Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bodruma inmek

Rüyada bodruma inmek

Rüyada bodruma inmek zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, dertlerinin artacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine yorulur.

Rüyada bodruma inmek gördüyseniz:

  • Sosyal planlar endişlerinizi gidermenize veya bazı projelerinizin olumlu sonuçlanmasına da yardım edebilir.

Rüyada bodrum kata inmek sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına delalet eder.

Rüyada bodrum katına inmek bir şirketler zincirine sahip olunacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bodruma inmek iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bodrum kata taşınmak maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin bodrumunu görmek kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada bodrum katı görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine tabir olunur.

Rüyada bodrum görmek çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine delalettir.

Rüyada bodrum katta oturmak yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, doğruluğu bulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments