Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bodrumda fare görmek

Rüyada bodrumda fare görmek

Rüyada bodrumda fare görmek onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, canını sıkılacağına, aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, sevinç gözyaşları dökmeye, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine işarettir.

Rüyada bodrumda fare gördüyseniz:

  • Aniden bir yere çağırılabilirsiniz, halletmeniz gereken bir durum ortaya çıkabilir.

Rüyada bodrumda fare görmek rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına, her şeyin yolunda gideceğine alamet eder.

Rüyada bodrum katta oturmak yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına rivayet eder.

Rüyada bodrum ev görmek daha fazla dünya malı sahibi olacağına, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bodrum görmek kendisine fırsatlar yaratacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bodrum kata inmek uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, işte başarılı adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada bodrum kata taşınmak hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada bodrum katına inmek bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, sıhhat kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin bodrumunu görmek insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments