Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bodrum kata inmek

Rüyada bodrum kata inmek

Rüyada bodrum kata inmek neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bodrum kata inmek gördüyseniz:

  • Hayatınızda yenilenen alanlar bir takım ev veya aileyle ilgili sıkıntıları da sonlandırabilir.

Rüyada bodrum kata inmek onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bodrum katta oturmak kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, daha büyük adımlar atılacağına, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada bodrum kata taşınmak sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bodruma inmek beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine tabir olunur.

Rüyada bodrum katına inmek kazançlı olacağı işlere gireceğine, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada bodrum katı görmek zafer ve bol kazanç getireceğine, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına işarettir.

Rüyada bodruma gitmek haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, yol göstereceğine, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bodrum görmek rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments