Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bodrum görmek

Rüyada bodrum görmek

Rüyada bodrum görmek baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına, günü birlik tatillere çıkacağına, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, bazı operasyonlar geçireceğine, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, mal sahibi olacağına, bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına delalet eder.

Rüyada bodrum gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz kimselere danışmaktan çekinmeyin.

Rüyada bodrum katına inmek uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine işarettir.

Rüyada bodrum katta oturmak ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bodrum katı görmek ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına rivayet eder.

Rüyada bodruma gitmek cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada bodrum kata inmek bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bodrum kata taşınmak karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına, işlerinde bir aksama yaşayacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bodrumda fare görmek malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine, atılan adımların zarar getireceğine delalet eder.

Rüyada bodrum ev görmek maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments