Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bodrum katı görmek

Rüyada bodrum katı görmek

Rüyada bodrum katı görmek ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına delalettir.

Rüyada bodrum katı gördüyseniz:

  • Kendinizden çok gerekli şeylerle ilgilenmeniz daha faydalı olabilir.

Rüyada bodrum katı görmek çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bodrum katına inmek huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, maddi anlamda güç kaybedeceğine, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına alamet eder.

Rüyada bodrum katta oturmak insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, kişinin her işi severek yapacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine işarettir.

Rüyada bodrum kata inmek mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine inanılır.

Rüyada bodrum ev görmek adının ve şanının yürüyeceğine, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, amacına ulaşacağına işaret eder.

Rüyada bodruma inmek yolunda huzurla devam edeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada bodrum görmek huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, endişelerin ve korkuların geçeceğine, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada evin bodrumunu görmek yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments