Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bodrum kata taşınmak

Rüyada bodrum kata taşınmak

Rüyada bodrum kata taşınmak işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, zor bir döneme gireceğine, tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, refahının ve varlığının artacağına tabir olunur.

Rüyada bodrum kata taşınmak gördüyseniz:

  • Sırlarınızı kendinize saklamalısınız.

Rüyada bodrum kata taşınmak siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bodrum katta oturmak sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına tabir olunur.

Rüyada bodrum kata inmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına, işlerinin hemen hallolacağına alamet eder.

Rüyada bodruma inmek maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına, rüya sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, zenginliğe sahip olacağına delalet eder.

Rüyada bodrum ev görmek kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada bodrumda fare görmek para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine, kazançlı işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada bodruma gitmek hanesindeki rızkın eksileceğine, maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine işarettir.

Rüyada bodrum katına inmek ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments