Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin balkonundan bakmak

Rüyada evin balkonundan bakmak

Rüyada evin balkonundan bakmak işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, istenen herşeye kavuşulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine işaret eder.

Rüyada evin balkonundan bakmak gördüyseniz:

  • Politik olmanız durumunda insanlar fikirlerinizi daha çabuk benimseyeceklerdir.

Rüyada evin balkonundan bakmak sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, yarar getireceğine işarettir.

Rüyada balkondan birine bakmak çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, zor durumlarda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek binanın balkonundan bakmak verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine delalet eder.

Rüyada yüksek bir balkondan bakmak yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına, bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine yorulur.

Rüyada balkondan denize bakmak büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada balkondan aşağıya bakmak itibar kaybedeceğine, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada balkondan aşağı bakmak yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine alamet eder.

Rüyada balkondan bakmak elini eteğini her şeyden çekeceğine, aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments