Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek binanın balkonundan bakmak

Rüyada yüksek binanın balkonundan bakmak

Rüyada yüksek binanın balkonundan bakmak ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına alamet eder.

Rüyada yüksek binanın balkonundan bakmak gördüyseniz:

  • Karşı karşıya kalabileceğiniz olaylarla başa çıkmanız gerekebilir.

Rüyada yüksek binanın balkonundan bakmak kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, gösterilen sabrın tükeneceğine, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir balkondan bakmak sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine işarettir.

Rüyada yüksek bir binadan aşağı bakmak ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına alamet eder.

Rüyada yüksek binadan bakmak hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, daha lüks bir hayat yaşayacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok yüksek binadan bakmak böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir binaya bakmak kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, başını borçlardan kaldıramayacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek bir binadan bakmak her zaman sevgi göreceğine, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek binadan aşağı bakmak sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments