Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balkondan birine bakmak

Rüyada balkondan birine bakmak

Rüyada balkondan birine bakmak endişe duyulan olayların düzeleceğine, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, rahat geçinerek yaşayacağına, sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine, umutların biteceğine delalet eder.

Rüyada balkondan birine bakmak gördüyseniz:

  • Geçmişe körü körüne bağlı kalıp, fırsatları kaçırma eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada balkona bakmak acılarını ve kederlerini içine atacağına, alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada yüksek binanın balkonundan bakmak iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, âlim kimselerden feyz alacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada evin balkonundan bakmak çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Rüyada balkondan bakmak harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balkondan aşağı bakmak mali anlamda rahatının yerinde olacağına, insanlardan uzaklaşacağına, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine inanılır.

Rüyada balkondan birine bakmak bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada balkondan denize bakmak iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada balkondan aşağıya bakmak aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments