Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balkondan denize bakmak

Rüyada balkondan denize bakmak

Rüyada balkondan denize bakmak çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına, Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine inanılır.

Rüyada balkondan denize bakmak gördüyseniz:

  • Aşırı sorumluluk almaktan kaçınmalısınız.

Rüyada balkondan denize bakmak uzun süre cesaretini toplayamayacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına işaret eder.

Rüyada yüksek bir balkondan bakmak dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, maddi imkânlarının artacağına, muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına delalet etmektedir.

Rüyada balkona bakmak blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada balkondan aşağıya bakmak çok mutlu olacağı günler geçireceğine, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine rivayet eder.

Rüyada balkondan aşağı bakmak dinin emirlerini hiçe sayacağına, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada balkondan bakmak çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine işaret eder.

Rüyada yüksek binanın balkonundan bakmak her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına yorulmaktadır.

Rüyada balkondan birine bakmak rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments