Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balkondan aşağıya bakmak

Rüyada balkondan aşağıya bakmak

Rüyada balkondan aşağıya bakmak işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına delalettir.

Rüyada balkondan aşağıya bakmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle vakit geçirmelisiniz.

Rüyada balkondan aşağı bakmak iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, ancak rüya sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada balkondan aşağıya bakmak birçok kişiye yardım edeceğine, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada balkondan aşağı düşmek baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada balkondan aşağı düşen birini görmek dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine rivayet eder.

Rüyada balkondan aşağıya düşmek kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine delalet eder.

Rüyada balkondan aşağıya atlamak sermayesinin boşa gideceğine, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini balkondan aşağı atmak musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına inanılır.

Rüyada balkondan aşağı inmek tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, neşesinin de yerine geleceğine, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments