Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balkondan aşağı bakmak

Rüyada balkondan aşağı bakmak

Rüyada balkondan aşağı bakmak duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, daha büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine yorulur.

Rüyada balkondan aşağı bakmak gördüyseniz:

  • Bir dost güvende olmanızı sağlayacak onunla çalışmalarda bulunacaksınız.

Rüyada balkondan aşağı bakmak yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, dünya malının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balkondan aşağıya bakmak çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine, sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına yorulmaktadır.

Rüyada birini balkondan aşağı atmak rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine alamet eder.

Rüyada balkondan aşağıya düşmek çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada balkondan aşağı düşmek hayata küsecek duruma geleceğine, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına tabir olunur.

Rüyada balkondan aşağı düşen birini görmek kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına tabir olunur.

Rüyada balkondan aşağıya atlamak yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına delalettir.

Rüyada balkondan aşağı inmek çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, hoş olmayan sözler işiteceğine, sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments