Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balkondan bakmak

Rüyada balkondan bakmak

Rüyada balkondan bakmak kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı delalettir.

Rüyada balkondan bakmak gördüyseniz:

  • Yeni ilgi alanları olan kişiler ilginizi çekebilir.

Rüyada yüksek binanın balkonundan bakmak yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine, rüya sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına işarettir.

Rüyada evin balkonundan bakmak kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada balkondan denize bakmak sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek bir balkondan bakmak yalan söyleyeceğine, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine tabir olunur.

Rüyada balkondan birine bakmak derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada balkondan aşağıya bakmak çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, mutlu bir yuvaya sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada balkondan aşağı bakmak isabetli kararlar alacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada balkona bakmak bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments