Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir balkondan bakmak

Rüyada yüksek bir balkondan bakmak

Rüyada yüksek bir balkondan bakmak bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine delalet eder.

Rüyada yüksek bir balkondan bakmak gördüyseniz:

  • Kendi yolunuzu kendiniz belirlemelisiniz.

Rüyada yüksek binanın balkonundan bakmak sorunlu bir dönemin başlayacağına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, kendisini mutsuz edeceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek bir balkondan bakmak ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine delalettir.

Rüyada evin balkonundan bakmak sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, karısı şile arasının çok iyi olacağına, üzgün ve hasta olacağına rivayet eder.

Rüyada balkondan aşağıya bakmak çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine delalettir.

Rüyada balkondan birine bakmak yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, işlerin çığırından çıkacağına, ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına delalet etmektedir.

Rüyada balkondan aşağı bakmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok daha büyük adımların atılacağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balkona bakmak iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına inanılır.

Rüyada balkondan denize bakmak rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments